Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.uniqdog.hu webáruház tulajdonosa  a UniQ Hungary Kft. és egyben üzemeltetője és adatkezelője is.

Adatkezelő:

Név: UniQ Hungary Kft.

Cím: 9022 Győr, Bástya u.50.

Adószám: 14382871-2-08

Cégjegyzék szám: 08-09-016619

Email: rita@uniqdog.hu

Tel: +36/30/866-4688

 

A weboldalon megtalálható minden tartalom, képek és szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért részben vagy egészében való felhasználása kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges.

Az esetleges elírásokért, pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk. A webáruház üzemeltetői jogában áll a termékek árának, vagy szállítási határidők megváltoztatása, amelyek természetesen a változtatás időpontjától számítva lépnek életbe és nem érintik a korábban már leadott megrendeléseket. A UniQ Hungary Kft. nem vállal felelősséget a gondossága ellenére hibásan feltüntetett árakért, adatrögzítési hibákért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra. Ilyen esetekben a UniQ Hungary Kft. nem köteles a terméket a weboldalon feltüntetett hibás áron szolgáltatni, hanem a rendelés visszaigazolásában felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a megrendelő, döntése szerint vagy megrendeli a terméket a helyes áron, vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül a megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül elállhat vásárlási szándékától.

Webáruházi szolgáltatásaink igénybevételéhez vevőinknek regisztrálnia kell, megadva néhány személyes adatot. A rendeléssel és vásárlással a felhasználó (továbbiakban vevő) elismeri, hogy önként adta meg személyes adatait az adatkezelő számára. Tájékoztatjuk vevőinket, hogy személyes adatait tiszteletben tartjuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Adatait a szerződés (a webáruházi megrendelés) teljesítése, megerősítése és lebonyolítása céljából rögzítjük, illetve a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. A mentett adatok, a későbbi vásárlások menetét könnyítik és lehetővé teszik szükség esetén a kapcsolat felvételt a vevővel. A nem kötelezően kitöltött általános adatokat névtelenül, statisztikai kimutatások készítésére, publikálására és webáruházunk felhasználó felületének továbbfejlesztésére használjuk fel.
A regisztráció során az alábbi személyes adatok megadását kérjük: vezetéknév, keresztnév, szállítási cím, számlázási cím, e-mail cím, telefonszám, cégek esetében cégnév és adószám. A regisztrációs adatlapot figyelmesen töltse ki, mert a tévesen megadott adatokból eredő hibákért a UniQ Hungary Kft. felelősséget nem vállal, pl. hibás cím megadásánál a többlet szállítási költségek a vevőt terhelik, még akkor is ha a vásárlás összege meghaladja a 25 000 Forintot.

Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk partnereként működik együtt, pl. futárszolgálat.
Ebben az esetben partnereink a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, a megrendelés teljesítésén kívül egyéb célra felhasználni, illetve további, harmadik személyeknek átadni.

Amennyiben felhasználónk igényli és a regisztráció során kinyilvánítja szándékát, elérhetőségeire tájékoztató anyagokat küldünk aktuális ajánlatainkról, termékkínálatunk bővüléséről és megrendeléseinek adatairól. Ezen értesítésekről leiratkozási lehetőséget biztosítunk bármikor, bármiféle következmények nélkül.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre, (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A törvényi előírásoknak megfelelően regisztrált felhasználóinknak jogában áll személyes adatairól információt kérni, azokat megváltoztatni, illetve regisztrációját törölni. A regisztráció megszüntetését a rita@uniqdog email-címre küldött elektronikus levélen keresztül vagy postai úton írt levélben (cím: 9022 Győr, Bástya u.50.) kérheti regisztrált azonosítójának és jelszavának megadásával. Ez esetben adatait töröljük rendszerünkből. Amennyiben a vevő azt másképp nem rendeli, adatait az utolsó vásárlástól számított 3 évig tároljuk, ezután törlésre kerülnek.

Jogérvényesítési lehetőségek: Cégünk minden esetben a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról alapján jár el. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény, valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, illetve kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.