Rólunk

Cégünk csúcsminőségű szuperprémium és prémium Dán kutya- és macska tápokat és táplálék kiegészítőket forgalmaz. A UniQ márka név 30 éve létezik a Dán állateledel piacon, töretlen sikerrel és fogyasztói elégedettséggel. A UniQ megalkotói között találunk állatorvosokat és lelkes sport kutyásokat, akik olyan receptúrát akartak készíteni, amely minden tekintetben kielégíti négylábú társaik igényeit és tápanyag szükségleteit, hogy minél hosszabb ideig élvezhessék társaságukat. Céljuk az volt, hogy a szereteten és a gondoskodáson túl kedvenceiknek hosszú, egészséges és boldog életet biztosítsanak, amelynek alapja a helyes táplálkozás. Kompromisszumok nélkül, emberi fogyasztásra is alkalmas válogatott alapanyagokból, szigorú ellenőrzés mellett alkották meg a UniQ szárazeledeleket, és készítik ma is. Sikerült létrehozniuk egy a márka nevéhez valóban hű, különleges minőségű szárazeledelt a kutyusok, cicusok és gazdik nagy megelégedésére. Ezt hoztuk most el Önöknek kedves gazdák, hogy Magyarországon is elérhető legyen ez a kiváló és ízletes kisállat eledel és táplálék kiegészítő család.

Miért a UniQ?

Mi ezért választottuk a UniQ termékeket és reméljük fogja Ön is kedvencének!

Manapság nehéz eligazodni a különböző fajtájú és összetételű tápok útvesztőjében. Egyrészt mert elárasztják a piacot a sokat ígérő állateledelek (amelyeknek egy része aligha váltja be a hozzá fűzött reményeket) másrészt, rengeteg „jó” tanács és tévhit kering az interneten (amelyek közül csak kevés tartalmaz hasznos információt és alapszik valós kutatásokon) és az aktuális trendekről már ne is beszéljünk, amelyek a legújabb fajta termékeket hivatottak eladni. Nehéz dönteni és választani. Az állatorvosok és kutyakiképzők sok hasznos tanáccsal szolgálhatnak, de amiben mindig megbízhat, az a saját tapasztalat és kutyája testbeszéde. Nem kell szakértőnek lenni, hogy lássuk, ha négylábú barátunk egészséges és jól érzi magát a bőrében.

Egy egészségtől kicsattanó kutya főbb jellemzői:

Mi sem vagyunk állatorvosok, de tájékozódtunk és tapasztalatokat gyűjtöttünk, hogy találjunk egy megbízható eledelt, amely hosszútávon bizonyít. Elhatároztuk, hogy a legjobbat adjuk kutyáinknak, ezért mentünk el Dániáig kutyatápért a család két kedvenc németjuhászának. Önnek nem kell, mert mi idehozzuk, akár házhoz Önnek és kedvenceinek.

Végezetül, érdemes pár szót ejteni a rettegett étel allergiáról, ami úgy tűnik napjainkban minden második kutyát érint és szintén számos megalapozatlan, téves hiedelem kering róla. Először is válasszuk szét az étel- és egyéb allergiát (pl. pollen), és az étel intoleranciát (ez esetben a kutyának nincsenek meg a megfelelő enzimjei az adott tápanyag lebontásához). Attól, hogy vakarózik a kutya, nem derül ki mi a baja. A pontos diagnózis felállítását bízzuk szakemberre. Az étel allergia egyszerűen orvosolható a megfelelő diétával. A leggyakrabban allergiát kiváltó ételek a tejtermékek, a búza és marhahús. Mégis szinte minden második kutyatulajdonos csirke allergiára panaszkodik. Vajon miért lett hirtelen Magyarországon ennyi kutya, csirke fehérje allergiás? Kérdéses az is, hogy ebből mennyi a vélt és mennyi a valós. Viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy mitől lehetséges ez, amikor a csirke az egyik legmagasabb biológiai értékű és tiszta fehérje forrás. Laikusként azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha a felhasznált alapanyagok gyenge minőségét és a mesterséges adalékokat (amelyet pl. a csirkék kapnak, hogy jobban nőjenek) okolom. Ezért rendkívül fontos megválogatni, hogy milyen alapanyagokból álló tápot adunk kisállatainknak. Két különböző tápnak lehet azonos az összetétele, viszont a felhasznált alapanyagok minősége között óriási különbségek lehetnek. A UniQ termékek kiváló alapanyagai, a garancia arra, hogy nem kerül allergén anyag az állathoz az ételen keresztül.

 

A UniQ család

UniQ: professzionális teljes értékű szuperprémium tápok

Nordic Gold: különleges teljes értékű luxus tápok gyógynövényekkel

Your Dogs Food: teljes értékű prémium tápok kedvező áron

UniQ Olajok: természetes táplálék kiegészítők az extra gondoskodásért

 

 

A UniQ egészséges és ízletes termékeit bátor szívvel ajánljuk sport- ,munka-, hobby-, kis termetű-, nagytermetű-, fiatal- és idős kutyáknak, egyszóval minden kutyának és cicának.

Jó étvágyat!