Szállítási információk

Szállítási feltételek

Milyen szállítási módokat kínálunk?

A megrendelt árut postai utánvéttel (Magyar Posta) házhoz, vagy Posta Ponton történő személyes átvétellel juttatjuk el a megrendelőhöz. Győrben, a belvárosban lévő raktárunkban és Budapesten a XX. kerületben személyesen is átvehetőek a megrendelt termékek. Győr környékén egy bizonyos mennyiség felett ingyenes szállítjuk ki saját futárral a megrendelt termékeket.


Személyes átvétel

Ingyenes

A vásárlás során jelölje meg a személyes átvétel Győr vagy Budapest opciót.  Küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben tájékoztatjuk, hogy mikortól vehető át az áru és megadunk egy telefonszámot, amin az átvétel pontos időpontját egyeztetheti. Győrben, általában a megrendelés feldolgozását és visszaigazolását követő munkanapon már átvehető az áru, a Budapesti telephelyünkön azonban előfordulhat ennél hosszabb átvételi határidő, de erről pontosan tájékoztatunk.  Az árut hétköznapokon, előzetes telefonos időpont egyeztetés után veheti át. Az árut a helyszínen készpénzben fizetheti, vagy előre átutalhatja a vásárlás összegét az általunk megadott bankszámlára.


Posta Pont vagy MOL Posta Pont átvétel

 Válassza a Posta Pontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2550 posta vagy a 125 MOL kút egyikére! A szállítási költség kisebb, mint a házhozszállításnál és nem kell otthon ülnie a futárra várva vagy a munkahelyére kérni magán küldeményét. SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap küldeménye érkezéséről, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehet. Csomagja utánvétes fizetés estén a rendelése visszaigazolását követő 1-2 munkanapon belül, előre utalás esetén az összeg megérkezését követő 1-2 munkanapon belül az ön által választott postára vagy MOL benzinkútra érkezik. A legtöbb MOL Posta Pont a nap 24 órájában nyitva tart, így munka előtt vagy után is elhozhatja csomagját és bankkártyával is fizethet.

A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát!

Csomag küldés díjak

Szállítás helye

Összeghatár

(a vásárlás bruttó össz. értéke, a szállítási díj nélkül)

Díj (Ft) utánvétes fizetés esetén

Díj (Ft) előre utalás esetén

Posta Pont (postán marad)

25 000 Ft alatt

1750

1550

MOL Posta Pont

25 000 Ft alatt

1850

1650

Posta Pont

25 000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

MOL Posta Pont

25 000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

*MOL Posta Pontra szállításnál a megengedett maximális súly 20 kg

A fenti díjak bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák, és a vevőt terhelik. 25 000 Ft feletti vásárlásnál a szállítási költséget mi álljuk.


Saját futárszolgálat

Ingyenes  Győr 30 km-es körzetében (Csornára is érvényes még az ajánlat), 30 km-en túl 60 km-ig 1000 Ft (25 000 Ft összegű vásárlás felett, ingyenes!) a kiszállítás. A visszaigazoló email kiküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és pontos időpont egyeztetés után házhoz szállítjuk a megrendelt árut, melyet készpénzben a futárnál fizethet. Kiszállítás, a megrendelés visszaigazolását követő 1-2 munkanapon belül lehetséges, egyeztetés szerint.


Magyar Posta

 Házhoz szállítás díja (postai küldeményként kézbesítve)

Összeghatár

(a vásárlás bruttó össz. értéke, a szállítási díj nélkül)

Díj (Ft) utánvétes fizetés esetén

Díj (Ft) előre utalás esetén

25 000 Ft alatt

2000

1650

25 000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

 

Postai szállítás esetén a számla kiegyenlítése utánvéttel vagy előre utalással történik. Az utánvét választásakor a posta kézbesítőjének kell kifizetni a szállítási költségekkel terhelt vételárat, készpénzben.


A fenti szállítási feltételek, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek! Az árut a megrendelést követően a Magyar Posta, saját futárunk vagy a Posta – és MOL Posta Pont szolgáltatásának igénybevételével küldjük el a kért címre. Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után felmerülő hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni. Amennyiben sérült termék van a csomagban, kérje azonnal a kárfelvételi jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot! A megrendelt termékeket a megrendelés beérkezését követő 3 munkanapon belül igyekszünk feldolgozni és elküldeni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl. készlethiány), úgy haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önnel telefonon vagy email-en.

A vételár a termék adatlapján meghatározott feltüntetett ár, vagyis az adott árucikk bruttó (Áfa-t is tartalmazó) vételára, de a szállítási díjat nem tartalmazza. A szállítási költség a vásárlót terheli. Amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 25.000 forintot, úgy cégünk átvállalja a szállítási díj összegét az ország egész területén.