Absolute Energy energia ital

Absolute Energy energia ital
Típus: energia ital
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 5.200.- Ft

A UniQ Absolute Energy egy teljesítményfokozó energia ital, természetes alapanyagokból, sport- és munkakutyáknak. Használata akkor javasolt, amikor a kutyának fokozott teljesítményt kell nyújtania és nagyobb szellemi és fizikai igénybevételnek van kitéve (pl. verseny időszak, vadászat, nehéz munka vagy tréning stb.). A plusz energia segít fenntartani a kutya koncentrációs készségét és állóképességét hosszú időn át. Ez akkor fontos, amikor versenyeken, vagy szolgálatban hosszabb időn keresztül teljesítenie kell a kutyának. A különböző fajta cukrok biztosítják a fokozatos energia felszabadulást a nap folyamán, a lenmag (omega 3 zsírsavakban gazdag) segít megőrizni a kutya kiváló kondícióját akár napokon keresztül is.

A UniQ Absolute Energy 100 ml-es kiszerelésben kapható, amely 3-5 napra (olyan napokra amikor fokozott teljesítményt várunk a kutyától) elegendő a kutya méretétől függően. A tasak ellenáll a napsugárzásnak és elősegíti az egyszerű adagolást.

Ajánlott adagolás: 1 evőkanál (15 ml) 15 testsúly kilogrammonként /nap vagy 1 ml testsúlykilogrammonként/ nap. Gyakorlatban, a terepen, a legegyszerűbb, ha a zsebünkben átmelegítjük pár percig a tasakot, aztán egyszerűen csak egy nyomást adagolunk a kutya szájába. Csak egészséges jó kondícióban lévő kutyának adjuk, és egyfolytában 5 napnál tovabb ne alkalmazzuk.

Bővebb információ

Általános információk
Specialitás egészséges
Kor felnőtt
Tipus sport, munkakutya

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: