Lazacolaj 1L

Lazacolaj 1L
Típus: lazacolaj
Elérhetőség: Out Of Stock
Ár: 9.999.- Ft

Njord Lazacolaj

Kiváló minőségű hidegen sajtolt lazacolaj kizárólag természetes alapanyagokból, az Európai Uniós szabályoknak megfelelően szigorú előírások szerint és ellenőrzés mellett készül, biztosítva minden egyes adag egyforma minőségét.

A frissen fogott vadvízi lazacot hidegen sajtolják, így biztosítva hogy az értékes Omega-3 és Omegí-6 zsírsavak nem sérülnek, ezért magas az olaj jótékony hatású többszörösen telítetlen zsírsav tartalma. Fontos tudni, hogy a piacon jelen levő lazacolajak nagy része tenyésztett lazacból van előállítva, amelynek tápanyag értéke jóval elmarad a szabadon élő példányokétól. A tenyésztett lazacok etoxikvint (mesterséges tartósító) tartalmaznak és egyéb káros anyagokat, mert eledelüket színezik és mesterséges fehérjével turbózzák fel, amelyek így károsak az egészségre és esszenciális zsírsav tartalmuk jóval alacsonyabb, mint vadvízi társaiké.

A jóminőségű vadvízi lazacból előállított olaj nagyon jó hatással van az immunrendszerre, ízületekre, a belső szervekre és az állat szőrzetére.

Napi adag: testsúly kilogrammonként ½ ml önmagában vagy az állat eledeléhez keverve.

Összetétel és bővebb információ

Általános információk
Specialitás Bőr, szőrproblémás, egészséges
Kor felnőtt, idős, junior
Tipus hobby, sport, munkakutya

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: