STRONG PAW mancsvédő ecsetelő

STRONG PAW mancsvédő ecsetelő
STRONG PAW mancsvédő ecsetelő STRONG PAW mancsvédő ecsetelő STRONG PAW mancsvédő ecsetelő
Gyártó: UniQ
Típus: Mancsvédő ecsetelő
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 7.490.- Ft

A kutyák tappancsa rendkívül érzékeny és folyamatosan ki van téve a különböző környezeti hatásoknak. A víz, a só, a nagyon hideg, a túl meleg csak néhány azok közül az elemek közül, amelyek gyengítik vagy felsérthetik az ebek mancsát.

Az extrém hőmérséklet kiszárítja, a só kimarja, a víz/hólé feláztatja,  az ujjak között megfagyott jég pedig elvághatja, felsértheti a talppárnákat. A nem megfelelő állapotban lévő tappancsok sérülékenyebbek, hajszál repedések keletkezhetnek rajtuk, amelyeket ha elhanyagolunk, elfertőződhetnek és súlyos gyulladásos állapotot is eredményezhetnek.

A kutya jó közérzetéhez elengedhetetlenek az egészséges tappancsok. A sérült talppárnák fájdalmasak. Ezért mindig oda kell figyelni rájuk, és megfelelően kell ápolni őket.

A STRONG PAW egy természetes mancsvédő krém, amely egyedi molekuláris szerkezetének köszönhetően gyorsan és könnyedén beszívódik a bőrbe. A formula a bőr felszíne alatt fejti ki hatását, erősíti és rugalmassá teszi a tappancsokat, amelyek ezáltal ellenállóvá válnak a környezeti hatásokkal szemben. Pár nap használat után egy természetes védőréteg alakul ki, amely biztosítja a megfelelő nedvességét a tappancsoknak.

A STRONG PAW mancsvédő ecsetelő alkalmazható megelőző ápolásra, például télen, amikor latyakosak az utak, vagy sózzák őket. A tappancsvédő alkalmazásával, a nedvesség és a kemikáliák nem árthatnak az ebek mancsainak. Nyáron a nagy melegben is ajánlott a használata, hogy megvédjük a bőrt a kiszáradástól.

A STRONG PAW alkalmazható már sérült, kisebesedett tappancsokra is. Az ecsetelő elősegíti a sebek gyógyulását, és a hajszálrepedésekbe hatolva megakadályozza a baktériumok és nem kivánatos elemek bejutását a sebbe és a további irritációt.

A STRONG PAW állagának köszönhetően rendkívül gazdaságos, mert csak egy nagyon vékony réteg felkenése szükséges a mellékelt (kupakba épített) ecsettel. Megfelelő használat mellett, a 450 ml-es kiszerelés minimum hat hónapig elegendő egy kutyának.

Ajánlott használat: naponta a megfelelő kondíció eléréséig, utána pedig két naponta vagy szükség szerint. Az olajos állagú ecsetelőt, nagyon vékonyan kell felkenni tiszta és száraz mancsokra.

A termék lanolint és bio kamillát tartalmaz a titkos receptúra alapján készült alap folyadék mellett. Természetes, színtelen és szagtalan, biztonságos mind kutyára, mind emberre nézve. Használata semmiféle egészségügyi kockázattal nem jár.

Kiszerelés: 450 ml

Gyártástól számítva 24 hónapig eltartható.

 

 

 

Általános információk
Specialitás egészséges, allergiás, bőr, szőrproblémás, ízületes, mozgásproblémás, túlsúlyos
Kor kölyök, junior, felnőtt, idős
Tipus hobby, sport, munkakutya

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: